Wat is DOK13?

DOK13 is een snel groeiende stichting op het gebied van buitenschoolse opvang en peuterspelen. Ons belangrijkste doel is het borgen van een doorlopende ontwikkelingslijn voor kinderen op de basisschool. Kinderen, ouders en medewerkers weten zich bij ons gehoord en gezien.

Wie is DOK13?

De organisatie wordt aangestuurd door een aantal zeer ervaren bestuurders, allen afkomstig uit de wereld van de kinderopvang.  De voorzitter van het bestuur is Attie Hendriksen.  Ze heeft 15 jaar ervaring in de kinderopvang en participeerde in diverse landelijke initiatieven en werkgroepen en kent de wereld van de kinderopvang als geen ander.

Op basis van ervaring en toekomstvisie heeft het bestuur een innovatief concept ontwikkeld: DOK13. Buitengewoon goed in opvang

Overige

DOK13 voldoet aan de landelijke en gemeentelijke kwaliteitseisen. Dit komt tot uiting in opname in het Landelijk Register Kinderopvang van elk afzonderlijk kindercentrum.

Meer informatie?

Raadpleeg het document "Verantwoorde kinderopvang: stappen naar de toekomst" (het volledige convenant kwaliteit) als u wilt lezen waar DOK13 zich als lid van MO-groep Kinderopvang aan dient te houden.

DOK13
Postbus 51
7240 AB Lochem
KvK 08224017
T: 06-50264881
E: